keyvisual

Ledenvergadering
Interessante links

LID WORDEN

We prijzen ons gelukkig met onze leden. Jong en oud zijn welkom. Van onze leden moeten we het immers hebben. Voor de kosten hoeft u het niet te laten!

Als er een ijsperiode aanbreekt, is de baan de eerste drie dagen alleen geopend voor leden. Dit vanwege de kwaliteit van het ijs.

Neem nu contact op met Goikje Salverda van de ledenadministratie:

vzodkampen.goikjesalverda@gmail.com

DE CONTRIBUTIE VOOR 1 SEIZOEN BEDRAAGT:

(Een seizoen loopt van 1 oktober tot 1 oktober)

• € 10 voor een persoonlijk lidmaatschap

• € 15 voor gezinslidmaatschap (vader, moeder en alle kinderen tot 18 jaar)

Wie na 1 december in het lopende jaar lid wil worden betaalt het lidmaatschapsgeld en €10,00 administratiekosten. Lid worden kan uitsluitend door het tekenen van een machtiging voor een automatische incasso.

Bij een ijsperiode zijn we de eerste dagen alleen open voor leden. Het bestuur bepaalt wanneer er ook losse kaartjes worden verkocht. Losse kaartjes kosten voor kinderen tot en met 12 jaar €3,00, volwassenen betalen €5,00.

GROEPEN / SCHOLEN OF BEDRIJVEN:

Een groep betaalt € 1,- per deelnemer per dagdeel, tot 25 personen. Daarboven op aanvraag. Een dagdeel bestaat uit een ochtend, middag of avond.

Zie de openingstijden.

VERHUISD?

Bent u verhuisd? Geef dat a.u.b. aan ons door.

Dit kunt u doorgeven via het contactformulier op deze website of u kunt contact opnemen met Goikje Salverda:

Mail: vzodkampen.goikjesalverda@gmail.com

CONTRIBUTIE LEDENKAARTEN

Hebt u uw ledenkaarten voor het nieuwe seizoen nog niet ontvangen? Neem contact op met Goikje Salverda van de ledenadministratie.

BEËINDIGEN LIDMAATSCHAP:

Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen, kan dit alleen schriftelijk of per mail. Dit kan gericht worden aan de ledenadministratie voor 1 september.